Als verloskundigen komen jullie al meer in aanraking met wensen van zwangere vrouwen en hun partners. Mijn insteek is de samenwerking tussen de zwangere vrouwen en de verloskundigen zo goed mogelijk te houden en hierin te investeren. Bij iedere cursiste zal ik vragen wie de betrokken verloskundige praktijk is. Als ik nog niet eerder op bezoek ben geweest bij de verloskundigen zal ik jullie bellen om na te gaan of er de vraag is om informatie van mij te krijgen, een lezing of misschien om te ervaren hoe het zal zijn om in de ontspanning te zijn die nodig is bij een HypnoBirth. Vaker krijg ik vragen en brainstormen we samen over een aantal moeilijke vraagstukken en snijvlakken tussen het volgen van wensen van de zwangere vrouwen en het houden aan de protocollen.

Geaccrediteerde training HypnoBirthing
3 keer per jaar geef ik een training Hypnobirthing voor verloskundigen.
Het is een drie uur durende training waarin je meer kennis en achtergrond informatie krijgt. Ook kan er samen met andere collega’s overlegt worden over vraagstukken die de HypnoBirthing training nu nog oproepen.
De training levert 2 punten op bij de KNOV en de kosten voor de training zijn 65 euro exclusief BTW.
De training wordt gegeven op de koepoortsweg 10 in Hoorn